رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه لبخند زدن به بیگانگان خیانت کردن به آرمانهاست، گفت: خواص نباید «سامری» شوند و رابطه امت و امام را قطع کنند.
به نقل از خبرگزاری فارس، حجتالاسلام حسینعلی سعدی ظهر جمعه مورخ 31 اردیبهشت 1395 در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در شرایطی به سر میبریم که جامعه منتظر ظهور حضرت قائم (عج) است.
وی افزود: با نگاه به آیات و روایات هر میزان که جریان طاغوت و استکبار بر باطل خود پافشاری میکند شما هم به همان اندازه باید از خود صبر نشان دهید چراکه جامعه ایمانی یک جامعه صابر است.
رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق (ع) بیان کرد: عالمان دینی در یک جامعه برای حفظ رابطه امت با امام مسئول هستند، در نتیجه اگر خواص جامعه ارتباط خود را قطع کنند آنگاه بدنه جامعه ارتباطشان با امام جامعه قطع خواهد شد.
سعدی عنوان کرد: در یک روایتی پیامبر فرمودند آن امتی که از امامش جدا شده یتیمیاش بدتر از کسی است که خانوادهاش را از دست داده است.
وی با اشاره به اینکه ارتباط امت با امام عنصر کلیدی جامعه منتظر است، تصریح کرد: اگر ساز و کار مدیریت جامعه به سمت و سویی برود که بتواند امام را پذیرایی کند آنگاه یک رکن از ارکان اساسی جامعه منتظر محقق شده است.
رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق (ع) تاکید کرد: علت رافضی گفتن به شیعیان این است که جریان شیعه در طول تاریخ دست رد به طاغوت زده است.
سعدی با بازخوانی ماجرای سامری در قوم حضرت موسی (ع) ادامه داد: عالمان در دوره غیبت مسئول هستند و ارتباط امت با امام را حفظ میکنند. خواص صف اول نشین جامعه دینی که باید ارتباط امت را با امام حفظ کنند اگر سامری شوند و ارتباط را قطع کنند دیگر چنین جامعهای نمیتواند بگوید که منتظر است.
وی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از انحراف در جامعه باید به این توجه داشته باشید که تریبون چه کسی را گوش میکنید. ریزشهای اجتماعی از جابهجایی تریبونها و تریبوندارها در طول تاریخ صورت گرفته است. آن تریبونی که بخواهد به هر دلیلی ارتباط امت را با ولایت در دوره غیبت تضعیف کند، این قطعاً یک زبان سامری و هارونی است.
رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق (ع) در پایان با اشاره به اینکه لبخند زدن به بیگانگان خیانت کردن به آرمانها است، گفت: استکبار ستیزی شما مردم باعث شده جامعه منتظر در ایران مهندسی شود و شکل بگیرد.