-
- 1395/12/24 14:10
- 2340
- 1395/12/24 14:10
- 2340
با حضور دفتر اعزام مبلغ دانشگاه امام صادق(ع)؛
اولین جشنواره فرهنگی آموزشی سلمان برگزار شد
جشنواره فرهنگی آموزشی سلمان فعالیت رسمی خود را از صبحگاه پنجشنبه، 19 اسفند، و با اجرای مراسم افتتاحیه در محل مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه آغاز نمود و دو روز به طول انجامید.
پس از سخنرانی دبیر جشنواره، جناب آقای علی اکبری، با موضوع بایسته های مجموعه فرهنگی، مجموعه های فعال در حوزه فرهنگ به ارائه طرح های خود پرداختند. از طرح های برجسته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ستاد تربیتی غدیر با طرح آموزش غرب شناسی و سیر تحول از نظام سنتی به مدرنیسم برای مقطع متوسطه، حوزه حجاب و عفاف )طرح ریحانه النبی(، مکتب القرآن الکریم، موسسه کتاب پردازان، موسسه سدید)مرکز تحقیقاتبسیج دانشگاه امام صادق (ع) و سایت فتیان.
برنامه بعدی جشنواره معرفی و شناساندن ایده های خوب و بالقوه ای بود که هنوز اجرا نشده بودند و توانایی این را دارند که عملی شوند.
پس از ارائه های مذکور حجت الاسامم و المسلمین پناهیان نند دقیقه ای در خوو لزوم فعالیت های فرهنگیسخنرانی داشتند.
در این جشنواره همچنین کارگاه های آموزشی و دانش افزایی الگوهای ارزیابی اثر بخشی آموزشی دکتر(نعمتی)
نقش آموزش در آسیب های اجتماعی (مشکینی)، تربیت مجازی، آموزش آینده (آقای شریعتی) برگزار گردید که با استقبال خوبی از جانب بازدید کنندگان رو به رو شد.
فعالیت های جشنواره در روز جمعه بدین شرح پی گیری شد که در آن مسئول های پنل های تخووی جمع بندی خود راارائه کردند. لازم به ذکر است پنل های تقسیم شده به شرح ذیل بودند:
رسانه، قرآن، مدیریت فرهنگی، مبانی دینی و آموزشی های نظری و... . )دفتر اعزام مبلغ با توجه به رسالت و
فعالیتی که دارد؛ در پنل مبانی دینی و آموزش های نظری دسته بندی شد(. در ادامه پس از سخنرانی حاج آقا عابدینی، از طرح ولایت به عنوان شاخص ترین طرح آموزشی تاریخ انقامب تقدیر به عمل آمد.
از نکات قابل توجه این جشنواره از نگاه آقایان سالاری، آذر افروز و دکتر راوندی که در این جشنواره حضور
داشتند؛ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این جشنواره ها فرصت مناسبی برای مجموعه های نوپا و گمنام است که در عین اینکه میتوانند آثار خود را در معرض نمایش قرار دهند، مقدمات آشنایی مجموعه های بزرگتر با این گونه موسسات را فراهم می آورد؛ همین امر سبب
آشنایی بسیاری از فعالان فرهنگی و مجموعه ها با مفاتیح الجهاد دفتر اعزام شد.
طی نگاه اجمالی به تولیدات فرهنگی هر مجموعه، تولید محتوای فرهنگی از موارد ضعیف در این حوزه به شمار می آمد.
مخاطبان این جشنواره اغلب جوانان فعال فرهنگی نه در سطح شهر و کشور و نه سطح بین الملل و از دیگر کشورهای اساممی در قالب های موسسات و کانون های فرهنگی بودند.
از نقاط قوت این جشنواره میتوان به برگزاری کارگروه ها اشاره کرد. نقطه ضعفی که خیلی مشهود بود؛ زماننامناسب برگزاری این جشنواره بود که همین امر سبب شد بسیاری از مراکز فرهنگی نتوانند شرکت کنند؛ همچنین پنل های در نظر گرفته شده خیلی عام بودند که برای دوره های بعد می طلبد که تخووی تر شوند.