دکتر حمید بهرامی در سال 1321 شمسی در شهر رفسنجان به دنیا آمد. در سال 1340 وارد دانشکده حقوق دانشگاه تهران شد و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری حقوق خصوصی و اسلامی را در همین دانشکده گذراند.
به گزارش دانشجویی و فرهنگی و به نقل از روابط عمومی معاونت پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع)، دکتر حمید بهرامی در سال 1321 شمسی در شهر رفسنجان به دنیا آمد. در سال 1340 وارد دانشکده حقوق دانشگاه تهران شد و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری حقوق خصوصی و اسلامی را در همین دانشکده گذراند.
وی تحصیلات حوزوی را در کنار تحصیلات دانشگاهی در محضر اساتید بزرگی چون آیتالله مهدوی کنی قدس سره، مرحوم آیت الله شیخ محمد غروی (ره) کاشانی و مرحوم آیتالله شیخ محمدرضا ترابی(ره) ادامه داد. در دانشگاه نیز از محضر محضر بزرگانی چون مرحومان استاد محمود شهابی خراسانی، استاد سنگلجی، استاد مشکوه، دکتر سید حسن امامی، دکتر علی آبادی، دکتر پاد، دکتر سنجابی، دکتر احمد متین دفتری، و اساتید بزرگواری چون دکتر صفائی و دکتر کاتوزیان بهرهها برد و مدت دو سال نیز یعنی از سال 1350 تا 1352 به علت تلاشهای سیاسی ضد رژیم شاه به زندان رفت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان اولین استاندار بعد از انقلاب کرمان و سپس استاندار سیستان و بلوچستان منصوب شد و مدت شش سال نیز در مسئولیت رئیس دفتر خدمات حقوقی ایران در "لاهه" و قاضی اختصاصی ایران در دیوان داوری دعاوی ایران_آمریکا انجام وظیفه کرد.
از سال 1366 خدمات دانشگاهی خود را در دانشگاه امام صادق علیه السلام شروع کرد. رشته حقوق این دانشگاه را بنیان گذاشت و چندین سال مسئولیت دانشکدههای علوم سیاسی و حقوق را بر عهده داشت و صدها فارغالتحصیل کارشناسی ارشد و دکتری علوم سیاسی و حقوق این دانشگاه نتیجه تلاشهای اوست.
در دوره هفتم از زادگاه خود رفسنجان به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و از جمله خدمات او تاسیس رشته حقوق با استفاده از الگوی دانشگاه امام صادق علیه السلام در دانشگاه شهید باهنر کرمان بود و خودنیز به منظور همکاری برای سامان دادن به این رشته به آن دانشگاه رفت.
از این استاد تاکنون کتابهای "سوءاستفاده از حق"،"تاریخ حقوق"،"حقوق تعهدات و قراردادها"، "ضمان قهری(مسئولیت مدنی)"، "قواعد عمومی قراردادها" و "قواعد فقه" در زمینه فقه اسلامی و حقوقی و کتاب "شهرهای گمشده" در جغرافیای تاریخی ومقالات متعدد حقوقی، سیاسی تاریخی به چاپ رسیده است.
دیوان اشعار و "یاداشتهای گوناگون" استاد در بیش از ده جلد و همچنین کتاب "خاطرات" او برای چاپ آماده میشود.
در ادامه تصویری برخی از آثار دکتر بهرامی ارائه میشود.