| ﺳﻪشنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۹ الثلاثاء ۰۹ ربیع الثانی ۱۴۴۲ Tuesday 24 November 2020
  • 1399/06/26 11:21

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، بیست و نهمین دوره از اجلاس سراسری نماز با عنوان «پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد» برگزار می شود. ستاد اقامه نماز در این راستا فراخوانی را اعلام کرده است که در محورها و موضوعات مختلفی از جمله مبانی و اصول تعالی پیوند خانه، مدرسه و مسجد، آسیب ها، موانع و راهکارهای تعالی پیوند خانه، مدرسه و مسجد و نقش و همگرایی نهادهای فرهنگی در پیوند خانه، مدرسه و مسجد است.

بر اساس این فراخوان، متفکران و صاحبنظران، حوزویان و دانشگاهیان، امامان جمعه و جماعت، مدیران مدارس و معلمان و مربیان امور تربیتی، پدران و مادران و فعالان تولید محتوای نمازی می توانند آثار خود را در قالب های علمی و پژوهشی، ادبی و هنری و ایده ها و تجربیات موفق ارائه کنند.

همچنین ثبت نام و مهلت شرکت در این فراخوان از 10 شهریور تا 10 آذر سال 1399 اعلام شده است.

ثبت نام و ارسال آثار از طریق سامانه  www.namaz.ir یا صندوق پستی 1417743181 است و نتایج فراخوان پایان آذر 1399 از طریق پایگاه اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز به نشانی www.namaz.ir  اعلام می شود.

گفتنی است راه های ارتباطی با دبیرخانه اجلاس به شرح زیر است:

شماره های تماس: 86037780- 86037506- 88896666- 021

سامانه پیام کوتاه: 1000017

پایگاه اطلاع رسانی: www.namaz.ir

کانال در پیام رسان سروش: https://sapp.ir/ejlas29

کانال در پیام رسان بله: https://ble.ir/ejlas29

نشانی: تهران، خیابان طالقانی، میدان فلسطین، پلاک 387، کد پستی: 1417743181

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولین دانشگاه صورت پذیرفت؛

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

ثبت‌نام اقامتگاه متأهلی تمدید شد / مهلت نام‌نویسی تا 4 آذر‌ماه

ثبت‌نام اقامتگاه متأهلی از امروز (1399/08/18) آغاز و تا 1399/08/30 ادامه دارد.

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان / ویژه ورودی‌های 93 تا 99

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان ویژه ورودی‌های 93 تا 99 از سوی اداره امور دانشجویی منتشر شد.

اطلاعیه معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص اسکان ضروری دانشجویان در اقامتگاه‌ها +راهنمای‌ثبت‌نام

اطلاعیه معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص اسکان ضروری دانشجویان در اقامتگاه‌ها منتشر شد.

حمایت از هزینه‌های اینترنت دانشجویان

به پیشنهاد معاونت دانشجویی و فرهنگی، طرح «پشتیبانی از ‌هزینه اینترنت، برای نیازهای تحصیلی دانشجویان» در جلسه ۹۶۷ هیات رئیسه دانشگاه به تصویب رسید.

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

سند اهداف تربیتی دانشجو با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام رونمایی شد.

مراسم رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو همزمان با تشکیل شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌گردد.

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها ـ تابستان 99

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها (تابستان 99) منتشر شد.

اطلاعیه / ضرورت تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا 15مهر

اطلاعیه‌ای درخصوص تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا تاریخ 15 مهر ماه منتشر شد.

رویداد دانشگاه من؛ فرصتی برای شناسایی مسائل و ایده‌ها برای ایام کرونایی دانشگاه

رویداد دانشگاه من با هدف شناسایی مسائل و ایده‌ها در ایام کرونایی دانشگاه همراه با جوایز ویژه برگزار می‌گردد.

پیام دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در پی اقدام تروریستی در دانشگاه کابل

در پی اقدام جنایتکارانه گروه های تروریستی در شهادت جمعی از دانشجویان دانشگاه کابل افغانستان، دانشگاه امام صادق علیه السلام طی پیامی خطاب به اساتید و دانشجویان این دانشگاه، ضمن محکومیت این جنایت، بر افزایش روابط بین دو ملت ایران و افغانستان تأکید کرد.

نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید۱۹ برگزار می‌شود

نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید -۱۹ در ابعاد مختلف روانی-اجتماعی، بهداشتی و آموزشی روزهای ۱۷ و ۱۸ دی ماه برگزار خواهد شد.

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹ را اعلام کرد.