هفدهمین نشان با عنوان «تحلیل ماهیت بحرانهای اقتصادی از منظر اقتصاد اسلامی» با ارائه دکتر محمد نعمتی و با حضور دکتر احسان خاندوزی در دانشگاه امام صادق «علیه السلام» برگزار گردید.
به گزارش دانشجویی و فرهنگی و به نقل از مرکز نوآوری و ایدهپردازی علوم انسانی؛ هفدهمین نشان با عنوان «تحلیل ماهیت بحرانهای اقتصادی از منظر اقتصاد اسلامی» با ارائه دکتر محمد نعمتی و با حضور دکتر احسان خاندوزی در دانشگاه امام صادق «علیه السلام» برگزار گردید.
یادآور میشود اهم فعالیتهای مرکز نوآوری و ایده پردازی علوم انسانی اسلامی (مَنا) به شرح ذیل میباشد:
برگزاری نشستهای ایده پردازی و نوآوری (نشان)
- افرادی که تمایل دارند در این نشستها به عنوان ایده پرداز شرکت نمایند، باید دانشجو یا طلبه یا دانش آموخته حوزه یا دانشگاه باشند و شامل افراد هیئت علمی نمیباشد.
افراد دارای صلاحیت، میتوانند چکیده مقاله خود را به ایمیل مرکز بفرستند و پس از ارزیابی، چنانچه چکیده تایید شود، به فرد فرصت داده می شود تا مقاله خود را آماده کند و در نهایت میتوان نشست علمی را برای ایشان برگزار کرد. لازم به ذکر است مقالهای که در نشست علمی بررسی می شود نباید قبلاً در جایی چاپ یا منتشر شده باشد. همچنین چنان چه افراد تمایل داشته باشند می توانند برای مقاله و نشست علمی خود، استاد راهنما معرفی کنند(البته انتخاب استاد راهنما اختیاری است). چنانچه مقاله مورد ارزیابی در نشست، امتیاز لازم را کسب کند، از سوی مرکز حمایت میشود.
عقد قرارداد مقاله سفارشی
- مقاله ای که در نشان ارائه شود چنانچه امتیاز لازم را کسب کند، علاوه بر حمایت مرکز، به دبیرخانه چهارمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی جهت عقد قرارداد مقاله سفارشی معرفی میشود.
اعطای طرح پژوهانه
- هدف از اعطای طرحهای پژوهانه تشکیل هستههای علمی جهت رشد و یادگیری دانشپژوهان میباشد. دانش پژوهان محترم برای دریافت طرح پژوهانه ابتدا باید حدود 5 صفحه، کلیات طرح خود را بفرستند و چنانچه این طرح اجمالی تایید شود، میتوانند طرح تفصیلی (فرم طرح تفصیلی در قسمت راهنمای دریافت طرح پژوهانه در سایت موجود است) خود را جهت برگزاری نشست علمی آماده کنند. در این نشست علمی ، دو استاد داور دعوت می شود و چنانچه طرح تایید شود، به مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا جهت تصمیم گیری نهایی ارسال می گردد.
لازم به ذکر است در این طرح علاوه بر اینکه دانش پژوه باید رشد کند، طرح پژوهشی نیز باید تبدیل به مقاله یا حداقل یک کتاب شود.
شبکه سازی نخبگان و هسته های علمی و حمایت از آنها
- در این راستا هستههای علمی، ایدهپردازان جوان، اساتید متخصص حوزه علوم انسانی اسلامی و مراکز علمی پژوهشی شناسایی شده اند تا علاقه مندان حوزه علوم انسانی اسلامی به راحتی به این شبکه دسترسی داشته باشند.
راههای ارتباطی با مرکز نوآوری و ایدهپردازی علوم انسانی: