مدیر دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی در صیانت از محیط زیست، گفت: می توانیم از ظرفیت علمی کشور برای حل بحران زیست محیطی استفاده کنیم.
به گزارش دانشجویی و فرهنگی به نقل از شبستان، حجتالاسلام حسینعلی سعدی، مدیر دانشکده الهیات معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع) در همایش «اسلام، طبیعت و محیط زیست» گفت: امروز محیط زیست به مساله اول حیات بشر تبدیل شده است.
وی با اشاره به بحران زیست محیطی و آلودگی هوا خاطرنشان کرد: می توانیم از ظرفیت علمی کشور برای حل بحران زیست محیطی استفاده کنیم و در این میان می توانیم از ظرفیت الهیات در مساله محیط زیست کمک بگیریم.
حجتالاسلام سعدی با اشاره به تاکیدات اسلام در صیانت از محیط زیست، اظهارداشت: راهکارهای حفاظت از محیط زیست در آثار ارزشمند علمای اسلامی بسیار مشاهده می شود.
مدیر دانشکده الهیات معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به توجه قرآن به مقوله محیط زیست و طبیعت، گفت: خداوند در آیات قرآن به مسأله محیط زیست بسیار پرداخته است به طوریکه آثار آن را در تفسیر آیات قرآن بسیار مشاهده می کنیم.
وی با اشاره به ایجاد کرسی فقه محیط زیست در مجموعه مطالعات فقه بین رشتهای در دانشگاه امام صادق (ع) افزود: با تأکید بر الهیات کاربردی، میتوانیم به حل مسائل بشر نظیر بحران های محیط زیستی بپردازیم.
حجت السلام سعدی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل مساله محیط زیست به گفتمان عمومی، خاطرنشان کرد: دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق (ع) می تواند سهم زیادی در حوزه مطالعات محیط زیست کشور ایفا کند.
وی با اشاره به تأکیدات قرآن و سنت در صیانت از محیط زیست، گفت: فرهنگسازی مناسب برای حل بحران زیست محیطی می تواند با توجه به الهیات اسلامی صورت گیرد.
مدیر دانشکده الهیات معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه مراجع تقلید و حوزه علمیه در مساله محیط زیست ورود کردهاند و صاحب تالیف هستند، گفت: از متولیان و مدیران محیط زیست درخواست می کنیم از ظرفیت عظیم مراجع تقلید و حوزه علمیه برای صیانت از محیط زیست استفاده کنیم.
حجت الاسلام سعدی با بیان اینکه می توانیم از مسائل فقهی در مقوله محیط زیست کمک بگیریم، خاطرنشان کرد: از الهیات کاربردی و فقه حکومتی میتوانیم برای حل مسائل جدی بشریت در حوزه آلودگی و حفاظت از منابع طبیعی استفاده کنیم.