شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی اقتصاد از ششمین هفتمین کاری خود ارائه گزارش کرد.
به گزارش دانشجویی و فرهنگی؛ ؛ شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی اقتصاد از جلسات و مصوبات این شورا در آذرماه گزارشی ارائه گزارش کرد، این گزارش به شرح ذیل است:
جلسه ارزهای دیجیتال و بیت کوین
به همت انجمن علمی دانشجوئی معارف اسلامی و اقتصاد؛ جلسه بررسی ارزهای دیجیتال ، سازوکار آن ها و بررسی تخصصی ارز دیجیتال بیت کوین برگزار شد.
ارائه دهنده بحث آقای سیدمسعود شریفی پژوهشگر برتر شرکت سایبر اکوبودند که در ابتدا به تبیین ماهیت تراکنش های شبکه شتاب موجود فعلی و توضیح سازوکار آن پرداختند و سپس سازوکار ارزهای دیجیتال را در فضای ابری اینترنت و فضای بلک چین و چگونگی پردازش این تراکنش ها و تفاوت آن با شبکه شتاب پرداختند.
همچنین ماهیت ارز بیت کوین، تاریخچه ، موسس آن و هدف ایجاد چنین ارزی را بیان کردند
در ادامه به فراگیری استفاده مردم و افزایش تقاضای روزافزون آن ها از این ارز و ارزهای دیگر دیجیتال اشاره کردند به طور مثال شرکت های بزرگی مانند آمازون و حتی برخی فروشگاه ها در میدان نقش جهان اصفهان کشور خودمان در حال حاضر این ارز را به رسمیت می شناسند و با آن معاملات و تراکنش های خود را انجام می دهند.
سپس جهش قیمتی بیت کوین در 4 ماهه اخیر (که از 4000 دلار به بیش از 17500 دلار رسیده است ) را تحلیل کردند و گفتند که این قیمت بیت کوین نیست که به عنوان کالا در حال افزایش باشد بلکه بیانگر این است که اعتبار ارزهائی مثل دلار و ... در حال اتمام است و این جهش قیمتی در واقع پائین آمدن ارزش ارزهائی است که پشتوانه حکومتی دارند و مردم دیگر آن ها را تقاضا نمی کنند و سلطه ارزهائی مانند دلار رو به پایان است و ما نیز بایستی در این فضا هوشیار باشیم و اگر اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشیم می توانیم ارز و فضای بلک چین خود را ایجاد کنیم و از مزایای آن که شامل مزایای اطلاعاتی، پولی،مالی ،سیاسی و فرهنگی می شود بهره ببریم و هم به عنوان یک تهدید مشکلات و چالش های آینده را پیش بینی بکنیم و برای آن ها چاره اندیشی کنیم.
و در پایان به پیشنهاد انجمن علمی اقتصاد تصمیم گیری شد که هسته پژوهشی با این عنوان شکل بگیرد و دانشجویان علاقه مند به طور جدی زیر نظر ارائه دهنده بحث آقای مسعودشریفی به مطالعه و پیوهش در این زمینه بپردازند و انجمن در صورت امکان از نهادهای بیرون به جذب پروژه پژوهشی با این عناوین اقدام کند و آن را در اختیار فعالین این هسته قرار دهد.
این جلسه با حضور تقریبا 40 تن از داشنجویان ورودی های مختلف و رشته های متفاوت و همچنین تعدادی مهمان خارج از دانشگاه روز سه شنبه به تاریخ 21 آذر 1396 در سالن شهید صدر برگزار گردید و از ساعت 19 الی21 به طول انجامید و بحث به طور مشارکت فعال با پرسش و پاسخ حاضرین پیش رفت و جلسه به طور مجزا صوتی و تصویری ضبط شد و در پایان کارت هدیه ای به مبلغ 100 هزار تومان به آقای مسعود شریفی تقدیم شد و هیچ گونه پذیرائی نیز صورت نگرفت.
24 امین همایش بیمه و توسعه
به همت انجمن علمی دانشجویی معارف اسلامی و اقتصاد امکان رفت و آمد و هماهنگی برای حضور دانشجویان اقتصاد در 24 امین همایش بیمه و توسعه فراهم و برای آنان کارت ورود به همایش صادر گردید.
در این همایش که در تاریخ 13 آذرماه (روز ملی بیمه) برگزار شد، پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، دبیر همایش آقای دکتر صفری گزارشی را از عملکرد بیمه ارائه دادند و پس از آن دکتر پورابراهیمی رئیس محترم کمیسیون اقتصادی مجلس به تبیین چالش ها و معضلات پیرامون بیمه کشور پرداخته شد.
همچنین مسئولین مدعو دیگر بیژن زنگنه (وزیرنفت)، دکتر آخوندی (وزیر راه)، دکتر کرباسیان (وزیر اقتصاد)، مهندس محسن هاشمی (رئیس شورای شهر تهران) و... به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
پس از سخنرانی مسئولین کشوری در سالن اصلی به اقامه نماز و ناهار پرداخته شد و سپس نشست های علمی و پنل های تخصصی آغاز شد که در یکی از این پنل ها جناب آقای دکتر صحت استاد مدعو درس بیمه در دانشگاه امام صادق علیه السلام نیز به ارائه مقاله خود به عنوان مقاله برگزیده پرداختند و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه حضور در همایش اعطا شد.
بازدید از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی
روز یکشنبه به تاریخ 20/آذر/96 ساعت 8 صبح حدود 40 تن از دانشجویان اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه السلام از ورودی های مختلف 96تا 89 به سمت مرکز پزوهش های مجلس واقع در نیاوران حرکت کردند.
در این جلسه که به همت انجمن علمی دانشجویان اقتصاد برگزار گردید، دکتر خاندورزی و دکتر پیله فروش دانشجویان را همراهی کردند و توضیحات لازم را برای آشنائی دانشجویان در اتاق جلسات واقع در طبقه نهم ارائه دادند و به بیان سازوکار مرکز پژوهش ها ،چگونگی شکل گیری و مسائل مشکلات موجود ناظر به مرکز پرداختند و در پایان به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ دادند.
همچنین به دانشجویان این نوید را دادند که در صورت دارا بودن رزومه خوب مانند یادداشت ها، گزارش ها، مقالات و پایان نامه قوی و مرتبط با اولویت های پژوهشی مرکز می توانند در طرح های پژوهشی مشارکت داشته باشند.