اولین جلسه نمایندگان اقامتگاههای دانشجویی در سال جاری روز گذشته شنبه ۲۴ آذر ۹۷ در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیهالسلام، اولین جلسه نمایندگان اقامتگاههای دانشجویی در سال جاری روز گذشته شنبه ۲۴ آذر ۹۷ در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد.
موضوع اصلی جلسه به انتخاب ناظران دانشجویی برای مراکز ارائه خدمات دانشجویی (رستوران، بوفه دانشجویی بلوک 9، بوفه دانشجویی اقامتگاه جدید، انتشارات، پیرایشگاه و اتوشویی) اختصاص یافت.
دستور بعدی ناظر به نظرات دانشجویان پیرامون تغییرات چند ماهه اخیر در برنامه غذایی رستوران، انتقادات دانشجویان و نیز انتخاب نماینده ناظر بر رستوران و تغذیه بود.
در ابتدای جلسه آقای عرفانیفر مدیرکل دانشجویی و فرهنگی توضیحاتی را پیرامون موضوعات بیان داشتند و سپس دانشجویان حاضر در این جلسه، نظرات خود را در حوزه ناظران دانشجویی، حیطه اختیارات و نسبت آن با معاونت دانشجویی و فرهنگی ابراز کردند و درباره تعداد ناظران و نحوه توزیع آن رأیگیری صورت گرفت.
بدین ترتیب، ناظران دانشجویی انتخاب شده عبارتند از:
1- ناظر تغذیه: آقایان امیر رضا عباسزاده (کد 96) و محمدمهدی اعتمادی (کد 96)
2- ناظر بوفه اقامتگاه دانشجویی شماره یک (جدید): آقای ابراهیم شمشیری (کد 93)
3- ناظر بوفه اقامتگاه دانشجویی شماره دو (بلوک9 سابق): آقای علی بیگوردی (کد 95)
4- ناظر انتشارات و اتوشویی: آقای سید خلیل مرتضوی (کد 96)
5- ناظر پیرایشگاه: آقای مصطفی حیدری (کد 96)
در ادامه، نمایندگان دانشجویی نظرات خود را درباره تغذیه دانشگاه و تغییرات اخیر و انتقادات و پیشنهادات دانشجویان ابراز داشتند که اهم این موارد عبارت بود از:
- مزاج سرد در بعضی غذاها و ایجاد آسیب برای دانشجویان.
- بعضی از غذاهای جدید مثل کوکوی لوبیا، معمولاَ به دلیل تازگی رزرو میشود ولی مورد پسند قرار نمیگیرد.
- فرصت طبخ غذاهای جدید و ایجاد تجربههای تازه از رستوران سلب نشود. غذای تهچین از جمله موارد تازه و پسندیده است.
- در بعضی هفتهها غذاهای مشتقات مرغ خیلی زیاد است.
- میزان روغن در بعضی غذاها بسیار زیاد است.
- برای هر وعده غذایی میتوان یک نظرسنجی انجام داد. دستگاه رأیدهی میتواند گزینه خوبی باشد.
- عملکرد مسئولین نیز میتواند مورد نظرسنجی قرار گیرد.
- وعدههای شام کمحجم هستند و با توجه به بلندی شبها در این ایام، دانشجویان به سرعت گرسنه میشوند و به همین علت، مصرف فستفود در میان دانشجویان بالا رفته است.
- کمبود وعده ناهار در بعضی از روزها خصوصاً در پایان ساعات سرو غذا و تشکیل صف طولانی.
- وعده صبحانه برای دانشجویان در نظر گرفته شود.
آقای عرفانیفر در ادامه از نظرات بیان شده استقبال کرده و بسیاری را وارد دانسته و همکاری ناظران دانشجویی انتخاب شده را برای رفع این موارد طلب کردند. برخی از نکات مدیر کل دانشجویی و فرهنگی به شرح زیر است:
- باید اصول تغذیه اسلامی و اصولی متناسب با فضای دانشگاه را مبنای نقد و بررسی و حرکت آینده اداره تغذیه قرار دهیم.
- باید به نقطهای برسیم که نمایندگان دانشجویان بتوانند برنامه غذایی مد نظر خود را اعلام کنند.
- میتوان غذای جدید را به عنوان غذای دوم در نظر گرفت تا توسط دانشجویان تست شود و در صورت پسندیده شدن، سرو آن در آینده ادامه پیدا کند.
- در باب مزاجها و اصول تغذیه، همکاری ناظران دانشجویی همراه با اداره دانشجویی ضروری است.
- برای تغییر در وعدههای شام در برنامه غذایی هفته جاری منتظر نظر ناظران منتخب هستیم.
- نظرسنجی از تغذیه و مسئولان از مواردی است که معاونت دانشجویی و فرهنگی به دنبال اجرای صحیح آن است.
- درباره حجم استفاده از روغن و لزوم استفاده از طعمدهندهها نکات لازم به اداره تغذیه منتقل خواهد شد.
- بعد از این، مرجع دریافت و انتقال نظرات و انتقادات دانشجویان در مورد امور تغذیه، فقط آقای محمدحسن میرزایی مدیر امور دانشجویی خواهد بود.
- در مورد بحث مطرح شده در مورد اسراف در مصرف برق اقامتگاهها به دلیل استفاده مکرر از چایساز برقی در اتاقها، در هر طبقهای که نمایندهاش اعلام کند، سرپرستی میتواند سماور گازی نصب کند.
در پایان این جلسه مقرر گردید تا نمایندگان ناظر دانشجویی با برقراری ارتباط صحیح با معاونت دانشجویی و فرهنگی و نیز دانشجویان، محور انتقال نظرات و پیشنهادات دانشجویان در حوزههای ذکر شده باشند تا بتوان با یک رویکرد درست و اصولی، مجموعه خدمات دانشجویی را با بهترین کیفیت ممکن ارائه داد.