صبح امروز ریاست محترم دانشگاه حجتالاسلام و المسلمین دکتر سعدی با حضور در سالن غذاخوری دانشگاه با همکاران اداره تغذیه دیدار و گفتگو کردند و به بررسی مشکلات و موارد موجود در این اداره پرداختند.
به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیهالسلام، صبح امروز ریاست محترم دانشگاه حجتالاسلام و المسلمین دکتر سعدی با حضور در آشپزخانه و سالن غذاخوری دانشگاه با همکاران اداره تغذیه دیدار و گفتگو کردند و به بررسی مشکلات و موارد موجود در این اداره پرداختند.
بر اساس این گزارش، جلسه مذکور که معطوف به بازدید، ملاقات با همکاران اداره تغذیه و جلسه بررسی مشکلات و موارد موجود در اداره تغذیه بود، در روز چهارشنبه 12 دیماه و راس ساعت 7 صبح در محل اداره تغذیه و سالن آشپزخانه آغاز گردید. در ابتدای این جلسه ریاست محترم دانشگاه بازدیدی کوتاه از فضای کلی آشپزخانه و تجهیزاتی که اخیرا خریداری و نصب گردیده است، مانند دیگهای پخت هوشمند برنج – دستگاه کباب پز جدید و دستگاه ظرفشویی صنعتی و فضاهای انبارش مواد اولیه – سردخانه های سه گانه و فضاهای کلی آشپزخانه داشتند. سپس نشستی در محل آشپزخانه با حضور ایشان، آقایان علی آبادی و موسوی بررودی، معاون سرمایه انسانی و مدیریت منابع آقای دکتر کرد نائیج، قائممقام معاون دانشجویی و فرهنگی آقای دکتر زندیه، مدیرکل دانشجویی و فرهنگی آقای دکتر عرفانیفر، مدیر اداره تغذیه آقای بخشی و تیم اداره تغذیه آقایان اسماعیلی نسب، احمدی و چراغی به منظور بررسی مشکلات ساختاری و اجرایی اداره تغذیه برقرار گردید.
در ادامه، مدیر اداره تغذیه آقای بخشی ضمن تشکر از معاونت محترم سرمایه انسانی و مدیریت منابع جناب آقای کردنائیج و تیم تحت امرشان به واسطه مساعدتهای بی دریغ شان در این امر، گزارشی مجمل از وضعیت گذشته آشپزخانه و رستوران بهمراه تشریح اتفاقات و اقدامات رخ داده در عمر سه ماهه تشکیل و راه اندازی اداره تغذیه به همراه برنامههایی که در ادامه به جهت افزایش کیفیت در کنار کاهش مصرف منابع و انرژی ترسیم شده است توضیحاتی را ارائه نمودند.
در ادامه این نشست، کلیات موارد و مشکلات پیش رو مطرح گردید که اعم موارد مطروحه طی دو بخش محور سرمایه های انسانی (ساختار و سازوکارها) و محور رویه ها و منابع عبارتند از:
محور سرمایه های انسانی :
1- نیاز به توجه بیشتر به سرمایه های انسانی شاغل در اداره تغذیه با عنایت به فشار کاری بالا در این حوزه به عنوان حلقه اصلی کیفیت در امور تغذیه و ایفا کنندگان اصلی در پازل کیفیت تغذیه- ذیل بازنگری در ساختار طبقه بندی مشاغل اداره تغذیه و رفع مشکلات معیشتی، رفاهی و حقوقی این عزیزان با رویکرد افزایش انگیزش .
2- نیاز به توجه جدی به موضوعات ایمنی، طب کار، سلامت و بهداشت همکاران شاغل در اداره تغذیه.
محور رویه ها و منابع :
1- توجه و اقدام در خصوص مسئله بازسازی و بهسازی فضای سردخانه های سه گانه اداره تغذیه و تجهیز برخی تجهیزات که به آماده سازی، طبخ و سرو بهتر غذا کمک شایانی می نمایند.
2- مساعدت در خصوص افزایش سطح کیفی بهداشتی فضای رستوران و آشپزخانه از طریق تامین تجهیزات نظافت رستوران با شرایط ایده آل تر مانند اسکرابر .
در انتهای این دیدار نیز آقای دکتر سعدی صبحانه کاری را در کنار تمامی همکاران اداره تغذیه صرف نموده و سپس به درد دلهای این عزیزان گوش نمودند. ایشان در ادامه دقایقی را صرف ایراد سخنرانی در خصوص مهم بودن سرمایه انسانی برای مدیریت دانشگاه و اهتمام جدی به رفع نواقص گذشته در خصوص پرسنل آشپزخانه و رستوران پرداختند. سپس آقای دکتر کرد نائیج نیز در فضای صمیمی موجود سخنانی با مضامین سعی در رفع مشکلات و حرکت به سوی شرایط بهتر و بهبود مستمر ایراد فرمودند.
این جلسه راس ساعت هشت سی دقیقه با اهدای بستههای بهداشتی به کارکنان حوزه تغذیه به اتمام رسید.