| یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ الأحد ۰۸ شوال ۱۴۴۱ Sunday 31 May 2020
برگزاری نشست تخصصی «مروری بر ادوار تاریخی فقه امامیه و اخباری‌گری»
  • 1397/11/07 15:16
به همت انجمن علمی دانشجویی الهیات صورت گرفت؛

برگزاری نشست تخصصی «مروری بر ادوار تاریخی فقه امامیه و اخباری‌گری»

نشست تخصصی مروری بر ادوار تاریخی فقه امامیه و اخباری‌گری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به نقل از معاونت رسانه انجمن علمی‌دانشجویی الهیات، نشست تخصصی مروری بر ادوار تاریخی فقه امامیه و اخباری‌گری برگزار شد.

در این نشست، آقای دکتر طاووسی مسرور (مدرس و پژوهشگر تاریخ اسلام) به ارائه مطالب پرداختند.

اهم مباحث مطرح شده در نشست عبارت است از:
بیان اهمیت بررسی شرایط زمانی فقها و ضرورت پرداختن به تاریخ در امر فقاهت
بررسی تاریخچه اجتهاد و فقاهت از دوره ائمه تا ابتدای شکل گیری مکتب جبل عامل
بررسی جریانات افراطی و تفریطی در حوزه حدیث، بیان نکاتی پیرامون اخباری‌گری، تقسیم بندی افراد از لحاظ قابلیت استفاده از قرآن و اثر اخباری‌گری در احیای احادیث .
معرفی برخی منابع از جمله ادوار فقه آیت الله جناتی ، تاریخ فقه مرحوم شهابی و آثار دکتر پاکتچی در این زمینه
و...