| یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ الأحد ۰۸ شوال ۱۴۴۱ Sunday 31 May 2020
  • 1397/12/13 11:38
در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام؛

محفل بزرگ اُنس با قرآن‌کریم برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، دارالقرآن‌الکریم با همکاری مجتمع آموزشی امام صادق(ع) «محفل بزرگ اُنس با قرآن‌کریم» را برگزار می‌کند.

بر اساس این گزارش، این برنامه با حضور قاری و سخنران ویژه جناب استاد سعیدیان از قاریان بین‌المللی قرآن کریم به همراه اجرای نفر اول مسابقات قرائت تحقیق مرحله دانشگاهی، جناب آقای علی سرآبادانی برگزار می‌شود.

از دیگر برنامه‌های این محفل قرآنی، اجرای گروه تواشیح دارالقرآن‌الکریم و تقدیر از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی شرح خطبه فدکیه و حافظان سلسله جلسات آموزشی می‌باشد.

محفل بزرگ اُنس با قرآن‌کریم همراه با مسابقه و جوایز ویژه برای حاضران جلسه در روز پنجشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۶ از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۱:۳۰ صبح در محل مسجد دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار می‌گردد.