| پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹ الخمیس ۱۸ ذو القعدة ۱۴۴۱ Thursday 09 July 2020
  • 1398/01/18 14:59
ثبت نام از ۲۰ فروردین؛ مبلغ هر بن ۱۵۰ هزار تومان

جزئیات ثبت‌نام بن‌ کتاب دانشجویان در نمایشگاه کتاب سال ۹۸

سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن خرید کتاب در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب مبلغ 150 هزار تومان است که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان و طلاب 90 هزار تومان است و 60 هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی تامین خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به نقل از «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن خرید کتاب در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب ۵۰ درصد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، ایوب دهقانکار درباره آغاز زمان ثبت‌نام برای دریافت بن خرید کتاب گفت:‌ ثبت‌نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن خرید کتاب از روز سه‌شنبه (۲۰ فروردین ماه) آغاز خواهد شد و تا پایان روز شنبه (۲۴ فروردین ماه) به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.

دهقانکار از افزایش ۵۰ درصدی یارانه خرید کتاب در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: با تلاش‌ها و پی‍گیری‌های صورت گرفته از سوی معاونت امور فرهنگی، مساعدت وزیر محترم و پی‌گیری‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یارانه خرید کتاب ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب مبلغ ۱۵۰ هزار تومان است که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان و طلاب ۹۰ هزار تومان است و ۶۰ هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی تامین خواهد کرد.

وی با تاکید بر نقش دولت دوازدهم در حمایت از کتاب و کتابخوانی تصریح کرد: افزایش ۵۰ درصدی یارانه خرید کتاب به دلیل شرایط حاکم بر اقتصاد نشر و حمایت از توسعه فرهنگ مکتوب و کتاب و کتابخوانی در کشور صورت گرفته است.

دانشجویان و طلاب می‌توانند برای چگونگی از شرایط و نحوه ثبت‌نام به سایت TIBF.IR مراجعه کنند.

سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در راستای هدایت و حمایت از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد.

اعلام آمادگی اداره کل دانشجویی برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99

اداره کل دانشجویی با انتشار اطلاعیه‌ای، برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99 اعلام آمادگی کرد.

تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی درخصوص اسکان و اقامتگاه‌های دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی در اطلاعیه‌ای پیرو برخی اخبار نادرست، ضمن اجتناب از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای، و برخی بی‌انصافی‌ها به چند نکته مهم اشاره می‌کند.

اطلاعیه / زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99)

اطلاعیه زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99) منتشر شد.

آغاز ثبت‌نام دوره سه‌ماهه جدید اختصاص پارکینگ برای ساکنین اقامتگاه متأهلی / مهلت نام‌نویسی تا 27 خردادماه +شیوه‌نامه

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره امور فرهنگی و اداره راهنمایی و مشاوره

مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره امور فرهنگی و اداره راهنمایی و مشاوره با حضور مسئولین معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.