| چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۶ صفر ۱۴۴۲ Wednesday 23 September 2020
نخستین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی +منابع
  • 1398/02/10 09:39
انجمن علمی‌دانشجویی و دانشکده علوم سیاسی برگزار می‌کنند:

نخستین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی +منابع

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، انجمن علمی‌دانشجویی علوم سیاسی با همکاری دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی نخستین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی را در گرایش‌های اندیشه‌های سیاسی، جامعه شناسی سیاسی، مسائل ایران و روابط بین الملل برگزار می‌کنند.

بر اساس این گزارش، تاریخ برگزاری المپیاد یازدهم مهرماه 1398 خواهد بود و آخرین مهلت ثبت نام سی و یکم خرداد ماه 1398 بوده و هر یک از دانشجویان می توانند تنهادر یکی از گرایش های اعلام شده شرکت نمایند.

علاقمندان جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی خود را به همراه کدملی، شماره دانشجویی و گرایش مورد نظر شان به شماره تماس 09137124970 (آقای نوربخش) ارسال نمایند.

منابع نهایی اولین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی بدین شرح است:

اندیشه های سیاسی :
1. تاریخ فلسفه سیاسی غرب، عبدالرحمن عالم (دو جلد- انتشارات وزارت امور خارجه)
2. اندیشه سیاسی قرن بیستم، حسین بشیریه (دو جلد- نشر نی)
3. اندیشه سیاسی در اسلام و ایران، حاتم قادری (انتشارات سمت)
4. گفتمان سیاسی شیعه در ایران معاصر، جلال درخشه (انتشارات دانشگاه امام صادق)

جامعه شناسی سیاسی :
1. درآمدی بر جامعه‌شناسی سیاسی، دکتر احمد نقیب‌زاده (انتشارات سمت)
2. جامعه و سیاست؛ مقدمه‌ای بر جامعه‌ شناسی سیاسی، مایکل راش (تهران: سمت)
3. درآمدی بر جامعه‌شناسی سیاسی ایران، دکتر علیرضا ازغندی (تهران: قومس)
4. جامعه‌شناسی سیاسی قدرت از دیدگاه امام خمینی، دکتر اصغر افتخاری (تهران: ناجا)
5. جامعه‌شناسی سیاسی معاصر؛ جهانی شدن، سیاست و قدرت، کیت نش (تهران: کویر)
6. سیاست، جامعه‌شناسی و نظریه اجتماعی، آنتونی گیدنز (تهران: نشر نی)

مسائل ایران :
1. تاریخ تحولات سیاسی اجتماعی ایران، موسی نجفی و موسی حقانی (موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران)
2. بحران دموکراسی در ایران، فخرالدین عظیمی (ترجمه عبدالرضا هوشنگ مهدوی_ نشر البرز)
3) جریان شناسی سیاسی در ایران، علی دارابی (پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
4. شکل گیری انقلاب اسلامی در ایران، محسن میلانی (انتشارات گام نو)
5. اقتصاد سیاسی از مشروطیت تا پایان سلسله پهلوی،محمدعلی کاتوزیان (ترجمه محمدرضا نفیسی و کامبیز عزیزی_نشر مرکز)

روابط بین الملل :
1. اصول سیاست خارجی و سیاست بین الملل(با اضافات) قوام، عبدالعلی (تهران: سمت)
2. تحولات روابط بین الملل از گنگره وین تا امروز، نقیب زاده ، احمد (قومس)
3. تحول در نظریه های روابط بین الملل نوشته دکتر حمیرا مشیرزاده (انتشارات سمت)
4. سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، سیدجلال دهقانی فیروزآبادی (انتشارات سمت)
5. . سازمانهای بین المللی، محمدحسن خانی (انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام)

مصاحبه با مدیرکل دانشجویی دانشگاه؛

اطلاعیه/ اعلام نتایج واگذاری اقامتگاه متأهلی

نتایج «اولویت‌های واگذاری اقامتگاه متاهلی» و «درخواست بازبینی امتیازات اولیه» اعلام شد.

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.