| پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹ الخمیس ۱۸ ذو القعدة ۱۴۴۱ Thursday 09 July 2020
نخستین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی +منابع
  • 1398/02/10 09:39
انجمن علمی‌دانشجویی و دانشکده علوم سیاسی برگزار می‌کنند:

نخستین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی +منابع

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، انجمن علمی‌دانشجویی علوم سیاسی با همکاری دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی نخستین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی را در گرایش‌های اندیشه‌های سیاسی، جامعه شناسی سیاسی، مسائل ایران و روابط بین الملل برگزار می‌کنند.

بر اساس این گزارش، تاریخ برگزاری المپیاد یازدهم مهرماه 1398 خواهد بود و آخرین مهلت ثبت نام سی و یکم خرداد ماه 1398 بوده و هر یک از دانشجویان می توانند تنهادر یکی از گرایش های اعلام شده شرکت نمایند.

علاقمندان جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی خود را به همراه کدملی، شماره دانشجویی و گرایش مورد نظر شان به شماره تماس 09137124970 (آقای نوربخش) ارسال نمایند.

منابع نهایی اولین دوره المپیاد علمی علوم سیاسی بدین شرح است:

اندیشه های سیاسی :
1. تاریخ فلسفه سیاسی غرب، عبدالرحمن عالم (دو جلد- انتشارات وزارت امور خارجه)
2. اندیشه سیاسی قرن بیستم، حسین بشیریه (دو جلد- نشر نی)
3. اندیشه سیاسی در اسلام و ایران، حاتم قادری (انتشارات سمت)
4. گفتمان سیاسی شیعه در ایران معاصر، جلال درخشه (انتشارات دانشگاه امام صادق)

جامعه شناسی سیاسی :
1. درآمدی بر جامعه‌شناسی سیاسی، دکتر احمد نقیب‌زاده (انتشارات سمت)
2. جامعه و سیاست؛ مقدمه‌ای بر جامعه‌ شناسی سیاسی، مایکل راش (تهران: سمت)
3. درآمدی بر جامعه‌شناسی سیاسی ایران، دکتر علیرضا ازغندی (تهران: قومس)
4. جامعه‌شناسی سیاسی قدرت از دیدگاه امام خمینی، دکتر اصغر افتخاری (تهران: ناجا)
5. جامعه‌شناسی سیاسی معاصر؛ جهانی شدن، سیاست و قدرت، کیت نش (تهران: کویر)
6. سیاست، جامعه‌شناسی و نظریه اجتماعی، آنتونی گیدنز (تهران: نشر نی)

مسائل ایران :
1. تاریخ تحولات سیاسی اجتماعی ایران، موسی نجفی و موسی حقانی (موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران)
2. بحران دموکراسی در ایران، فخرالدین عظیمی (ترجمه عبدالرضا هوشنگ مهدوی_ نشر البرز)
3) جریان شناسی سیاسی در ایران، علی دارابی (پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
4. شکل گیری انقلاب اسلامی در ایران، محسن میلانی (انتشارات گام نو)
5. اقتصاد سیاسی از مشروطیت تا پایان سلسله پهلوی،محمدعلی کاتوزیان (ترجمه محمدرضا نفیسی و کامبیز عزیزی_نشر مرکز)

روابط بین الملل :
1. اصول سیاست خارجی و سیاست بین الملل(با اضافات) قوام، عبدالعلی (تهران: سمت)
2. تحولات روابط بین الملل از گنگره وین تا امروز، نقیب زاده ، احمد (قومس)
3. تحول در نظریه های روابط بین الملل نوشته دکتر حمیرا مشیرزاده (انتشارات سمت)
4. سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، سیدجلال دهقانی فیروزآبادی (انتشارات سمت)
5. . سازمانهای بین المللی، محمدحسن خانی (انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام)

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در راستای هدایت و حمایت از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد.

اعلام آمادگی اداره کل دانشجویی برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99

اداره کل دانشجویی با انتشار اطلاعیه‌ای، برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99 اعلام آمادگی کرد.

تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی درخصوص اسکان و اقامتگاه‌های دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی در اطلاعیه‌ای پیرو برخی اخبار نادرست، ضمن اجتناب از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای، و برخی بی‌انصافی‌ها به چند نکته مهم اشاره می‌کند.

اطلاعیه / زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99)

اطلاعیه زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99) منتشر شد.

آغاز ثبت‌نام دوره سه‌ماهه جدید اختصاص پارکینگ برای ساکنین اقامتگاه متأهلی / مهلت نام‌نویسی تا 27 خردادماه +شیوه‌نامه

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره امور فرهنگی و اداره راهنمایی و مشاوره

مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره امور فرهنگی و اداره راهنمایی و مشاوره با حضور مسئولین معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.