| چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۴ شوال ۱۴۴۱ Wednesday 27 May 2020
  • 1398/10/17 09:33
انا لله و انا الیه راجعون؛

پیام تسلیت معاونت دانشجویی و فرهنگی به مناسبت درگذشت سجاد رحیمی

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در پی درگذشت دانشجوی رشته معارف اسلامی و حقوق ورودی98 جناب آقای سجاد رحیمی پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به شرح زیر است؛

انا لله و انا الیه راجعون
با تأثر و تاسف فراوان باخبر شدیم جناب آقای سجاد رحیمی دانشجوی معارف اسلامی و حقوق ورودی 98 جان به جان آفرین تسلیم کرد. این جوان عزیز در حالی که در نماز مشغول راز و نیاز با معبود خویش بود به عارضه‌ای قلبی دچار شد و پس از مدتی کوتاه بستری در بیمارستان و تحمل درد و رنج به دیدار معبود شتافت.
این مصیبت را خدمت خانواده گرامی این عزیز، دوستان دانشجو و اساتید ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای این عزیز سفرکرده، طلب علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر جزیل خواستاریم.
امید است روح آن مرحوم در ایامی که متعلق به بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری فاطمه الزهرا سلام الله علیها است بر سر سفره مبارک حضرت متنعم باشند.
ان‌شاءالله دوستان دانشجوی این عزیز، جای خالی او را با مجاهدتی افزون‌تر از پیش، در تحقق آرمان‌های مکتب امام صادق‌علیه‌السلام، پر خواهند کرد.
معاونت دانشجویی و فرهنگی ـ 98/10/17