| چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۶ صفر ۱۴۴۲ Wednesday 23 September 2020
  • 1398/10/29 08:53
با حضور مسئولان معاونت دانشجویی و فرهنگی صورت پذیرفت؛

نسشت صمیمی رئیس دانشگاه با دانشجویان دکتری

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سعدی، رئیس دانشگاه امام صادق علیه‌السلام پنجشنبه شب گذشته مورخ 98/10/26 بصورت سرزده از اقامتگاه‌ دانشجویان دکتری دانشگاه بازدید و با دانشجویان دکتری دانشگاه دیداری صمیمانه داشت.

حجت‌الاسلام و المسلیمن دکتر سعدی در این دیدار با اشاره به راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی بر گسترش کمی تحصیلات تکمیلی تأکید و لازمه آن‌را تحفظ کیفیت دوره‌ها دانست.

رئیس دانشگاه از بهبود زیرساخت‌ها به عنوان لازمه توسعه دانشگاه یاد کرده و افزود به منظور حفظ کیفیت دوره‌های دکتری‌ برنامه‌های زیادی انجام و یا در شرف انجام است و از آن جمله به تأمین مالی هدفمند دانشجویان دکتری از طریق بورس یا پژوهانه، به‌روزرسانی برنامه‌های درسی دکتری، در نظر گرفتن برنامه‌های آموزشی و پژوهشی کاملاً دانشجو محور و متناسب با تک تک دانشجویان دکتری و افزایش گرایش‌ها در رشته‌های دکتری اشاره کرد.

ایشان از حرکت دانشگاه به سمت ایجاد پژوهشگاه قدرتمند در دل دانشگاه به عنوان یک راهبرد ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی یاد کرد و در این خصوص، توسعه مقطع دکتری دانشگاه را توسعه تولید علم دانشگاه برشمرد و تأکید کرد: لازم است گرایش‌های رشته‌های دکتری ما نو شود و سرفصل متناسب با مسائل روز و در راستای حل مسائل نظام باشد.

در این دیدار صمیمی برخی از دانشجویان دکتری دانشگاه به بیان نظرات و درخواست‌های خود پرداختند و رئیس دانشگاه ضمن توجه کامل به نظرات و مطالبات دانشجویان، خاطر نشان کرد هیچ فرآیندی را برای دانشجویان دکتری‌ (که پیش از این پذیرش ایشان به شرط پرداخت شهریه بوده است) منوط به تسویه مالی دانشجو نگذاشتیم و ابزار امیدواری کرد به زودی این موضوع به طور کامل حل خواهد شد. ایشان همچنین از توجه دانشگاه به رفاهیات دانشجویان یاد و تاکید کرد در سلامت و کیفیت رفاهیات دانشجویان از جمله غذا بصورت حداکثری کار می‌شود و برای دانشگاه محدودیت‌های مالی، مانع این مهم نیست.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سعدی در پایان جلسه که نزدیک به دو ساعت به طول انجامید، وعده برگزاری دیداری خاص با دانشجویان دکتری ورودی جدید برای شنیدن نظرات و حل مسائل ایشان را در ابتدای نیمسال آتی داد و این نشست صمیمی با گرفتن عکس یادگاری مورد درخواست دانشجویان به پایان رسید.

مصاحبه با مدیرکل دانشجویی دانشگاه؛

اطلاعیه/ اعلام نتایج واگذاری اقامتگاه متأهلی

نتایج «اولویت‌های واگذاری اقامتگاه متاهلی» و «درخواست بازبینی امتیازات اولیه» اعلام شد.

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.