| چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۶ صفر ۱۴۴۲ Wednesday 23 September 2020
  • 1398/10/30 12:04
انا لله و انا الیه راجعون؛

پیام تسلیت معاونت دانشجویی و فرهنگی به مناسبت درگذشت محمدمهدی احمدی

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در پی درگذشت دانشجوی رشته الهیات، معارف اسلامی و ارشاد ورودی95 جناب آقای محمدمهدی احمدی پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به شرح زیر است؛

انا لله و انا الیه راجعون
با تأثر و تاسف فراوان باخبر شدیم جناب آقای محمدمهدی احمدی دانشجوی رشته الهیات، معارف اسلامی و ارشاد ورودی 95 جان به جان آفرین تسلیم کرد. این جوان عزیز دچار سانحه رانندگی شد و پس از مدتی کوتاه بستری در بیمارستان و تحمل درد و رنج به دیدار معبود شتافت اما به بیماران نیازمند جان دوباره بخشید و اینجاست که پایان یک زندگی، شروع زندگی دیگری را رقم میزند.
و من أحیها فکانّما أحیا الناس جمیعاً (مائده، ۳۲)
و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است.
این مصیبت را خدمت خانواده گرامی این عزیز، دوستان دانشجو و اساتید ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای این عزیز سفرکرده، طلب علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر جزیل خواستاریم.
همچنین از خودگذشتگی شایسته‌ی تقدیر خانواده محترم احمدی هیچگاه از اذهان پاک نخواهد شد و یاد و نام فرزند برومندشان همواره جاوید خواهد بود و صد البته اجر و ثواب اهدای عضو آن عزیز سفر کرده در دستگاه عدل الهی محفوظ است.
امید است روح آن مرحوم در ایامی که متعلق به بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری فاطمه الزهرا سلام الله علیها است بر سر سفره مبارک حضرت متنعم باشند.
ان‌شاءالله دوستان دانشجوی این عزیز، جای خالی او را با مجاهدتی افزون‌تر از پیش، در تحقق آرمان‌های مکتب امام صادق‌علیه‌السلام، پر خواهند کرد.
معاونت دانشجویی و فرهنگی ـ 98/10/30

مصاحبه با مدیرکل دانشجویی دانشگاه؛

اطلاعیه/ اعلام نتایج واگذاری اقامتگاه متأهلی

نتایج «اولویت‌های واگذاری اقامتگاه متاهلی» و «درخواست بازبینی امتیازات اولیه» اعلام شد.

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.