| چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۴ شوال ۱۴۴۱ Wednesday 27 May 2020
  • 1398/11/06 09:04
با حضور رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه؛

برگزاری اولین مجمع دانش‌آموختگان قمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به نقل از روابط عمومی، اولین مجمع دانش‌آموختگان قمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با حضور ریاست محترم این دانشگاه در تاریخ ۳ بهمن در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این همایش که در راستای اجرایی شدن بند ۶ راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری به دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سعدی رئیس دانشگاه و همینطور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی میرلوحی مدیرکل روابط عمومی و بین‌المللی دانشگاه، به ایراد سخنرانی و بیان نقطه نظرات خود پرداختند. هم­چنین حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمفید حسینی کوهساری رئیس مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه­‌های علمیه و دکتر تلاشان عضو هیئت علمی دانشگاه به نمایندگی از فارغ‌التحصیلان قمی این دانشگاه نکاتی را در مورد چگونگی استفاده از ظرفیت دانش‌آموختگان بیان کردند.

دکتر سعدی، رئیس دانشگاه طی سخنانی در این نشست ضمن یادآوری بند ۶ راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری به دانشگاه امام صادق علیه‌السلام مبنی بر اتصال دانش‌آموختگان به دانشگاه، دانش‌آموختگان این دانشگاه را یک سرمایه‌ی عظیم انسانی معرفی کرد و وجود بند مذکور را نیز نشانی بر اهمیت این سرمایه­‌ی عظیم دانست. رئیس دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در ادامه ضمن اشاره به ویژگی­‌های مهم محیط علمی قم و دانش‌آموختگان قمی دانشگاه، سه محور را برای اتصال دانش­‌آموختگان به دانشگاه بیان کرد: ۱- حوزه­‌ی پژوهشی دانشگاه ۲- حوزه‌ی مدیریتی دانشگاه ۳- در طراحی نظام جامع مسائل.

وی تاکید کرد دانشگاه در این سه محور به تجربیات دانش‌آموختگان خود نیازمند است. وی در تبیین این سه بخش گفت: «مسئولیت اساسی دانشگاه در گام دوم انقلاب اسلامی، تربیت نیرو در تراز نظام اسلامی و هم­چنین تولید نرم‌افزار تمدن اسلامی است. در هر دوی این بخش­‌ها به دانش‌آموختگان نیازمندیم. هم­چنین برای حل مسائل نظام نیاز جدی به تماس و همکاری با حوزه علمیه قم و مراجع و اساتید حوزه علمیه داریم که اصالت معارفی علوم انسانی تامین گردد.»

از دیگر برنامه‌های این نشست تجلیل از سه خانواده‌ی شهید قمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام بود.