| چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۶ صفر ۱۴۴۲ Wednesday 23 September 2020
اطلاعیه وام شهریه نیمسال دوم تحصیلی 99-98 صندوق رفاه دانشجویان / مهلت ثبت درخواست تا نهم اسفندماه
  • 1398/11/23 10:27
از سوی اداره امور دانشجویی منتشر شد؛

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، اطلاعیه وام شهریه نیمسال دوم تحصیلی 99-98 صندوق رفاه دانشجویان ویژه ورودی‌های 93 تا 98 از سوی اداره امور دانشجویی منتشر شد.

بر اساس این گزارش در این اطلاعیه آمده است:

- متقاضیان با سابقه دریافت وام شهریه و معرفی ضامن به بانک قرض الحسنه مهر ایران طبق شرایط ذیل، می‌توانند حداکثر تا تاریخ 1398/12/09 برای ثبت درخواست اولیه وام به نشانی www.bp.swf.ir  و از گزینه " ورود به پورتال دانشجویی" اقدام نموده و سپس برای تکمیل کاربرگ اولیه به اداره امور دانشجویی مراجعه نمایند.

نکته: نام کاربری و رمز عبور متقاضی کد ملی ایشان با فرمت *-******-*** می‌باشد.

- دانشجویانی که برای نخستین بار متقاضی این وام می‌باشند، پس از ثبت اطلاعات فردی در www.bp.swf.ir  و از گزینه "تشکیل پرونده" جهت تایید پرونده ایشان برای تقاضای اولیه وام به اداره امور دانشجویی مراجعه فرمایند.

-  مبلغ وام شهریه سال تحصیلی 99-98 برای مقطع کارشناسی ارشد پیوسته 10،000،000 ریال و مقطع دکتری 35،000،000 ریال می‌باشد.

- با توجه به افزایش مبلغ وام نسبت به سال گذشته، دانشجویانی که در سالهای‌ قبل اقدام به سپردن ضمانت نموده‌اند برای ضمانت مابه التفاوت مبالغ وام قبلی و فعلی می‌بایست فرم ضمانت مبالغ جدید را در شعبه قبلی تکمیل نمایند. بدیهی است درصورت مراجعه نکردن دانشجو و ضامن برای ورودی‌های 97 و ماقبل آن، مبالغ وام شهریه به میزان سال تحصیل گذشته (کارشناسی ارشد پیوسته : 7،000،000 ریال و دکتری :25،000،000 ریال)  از طرف بانک پرداخت می‌گردد (برای تکمیل مدارک وافزایش مبلغ ضمانت از زمان درخواست حداکثر یک‌ماه مدت فرصت دارند به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران مراجعه نمایند).

دانشجویان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی  www.swf.ir مراجعه فرمایند.

مصاحبه با مدیرکل دانشجویی دانشگاه؛

اطلاعیه/ اعلام نتایج واگذاری اقامتگاه متأهلی

نتایج «اولویت‌های واگذاری اقامتگاه متاهلی» و «درخواست بازبینی امتیازات اولیه» اعلام شد.

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.