| ﺳﻪشنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۹ الثلاثاء ۰۵ صفر ۱۴۴۲ Tuesday 22 September 2020
آغاز ثبت نام سی‌ و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور / مهلت نام‌نویسی تا 30 بهمن
  • 1398/11/26 09:05
دارالقرآن الکریم خبر داد؛

دارالقرآن الکریم دانشگاه امام صادق علیه‌السلام از آغاز ثبت‌نام سی‌ و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، دارالقرآن الکریم دانشگاه امام صادق علیه‌السلام از آغاز ثبت‌نام سی‌ و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور در شش بخش و 34 رشته خبر داد.

دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در این جشنواره می‌توانند با رعایت نکات ذیل و پس از ورود به پنل کاربری خود در تارنمای معاونت دانشجویی و فرهنگی اقدام به ثبت نام کنند.

بخش ها و رشته های سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

بخش آوایی:

قرائت تحقیق/ قرائت ترتیل/ حفظ 5 جزء/ حفظ 10 جزء/ حفظ 20 جزء/ حفظ کل/ اذان/ دعا و مناجات خوانی/ تواشیح

بخش معارفی:

بخش پژوهشی:

مقاله‌نویسی/ تلخیص کتاب/ نقد کتاب

بخش فن‌آوری:

تولید نرم‌افزار و اپلیکیشن/ کانال شبکه‌های مجازی

بخش هنری:

خوشنویسی/ نقاشی/ عکس/ تذهیب/ فیلم کوتاه/ معرق و منبت/ طراحی پوستر

بخش ادبی:

شعر/ داستان‌نویسی/ نمایش‌نامه‌نویسی/ فیلم‌نامه‌نویسی

نکات عمومی

1. مطابق ضوابط جشنواره، هر دانشجو تنها در یک رشته از هر بخش می‌تواند شرکت نماید.

2. دانشجویانی که در جشنواره‌های ملی دانشجویان در سال‌های گذشته حائز رتبه اول تا سوم و در مرحله سراسری حائز رتبه اول شده‌اند حق شرکت در همان رشته در جشنواره را نخواهند داشت.

3. شرط پذیرش دانشجویان در جشنواره، اشتغال به تحصیل در زمان ثبت نام در مرحله مقدماتی جشنواره است.

4. داوری جشنواره براساس آخرین آیین‌نامه تدوین شده سازمان اوقاف و امور خیریه می‌باشد.

5. زمان‌بندی برگزاری مسابقات به صورت زیر خواهد بود:

الف) مرحله دانشگاهی: اسفندماه 1398 (شفاهی: چهارم اسفندماه / کتبی: پنجم اسفندماه)

ب) مرحله منطقه‌ای: اردیبهشت‌ماه 1399

ج) مرحله سراسری: مهرماه 1399

د) مرحله ملی: پاییز 1399

جهت کسب اطلاعات بیش‌تر و آشنایی با آیین‌نامه و منابع بخش‌ها و رشته‌های جشنواره به کانال دارالقرآن‌الکریم دانشگاه در پیامرسان بله به نشانی https://ble.im/quranisu مراجعه فرمایید.

نکات اختصاصی بخش آوایی

رشته های حفظ:

1. رشته های حفظ در مرحله دانشگاهی به صورت کتبی در دانشگاه های مبدأ برگزار خواهد شد.

2. در تمامی زیرگروه‌های رشته حفظ، دانشجویانی که طی دوره‌های گذشته حائز رتبه‌های اول تا سوم مرحله سراسری و ملی شده‌اند نمی‌توانند در زیرگروه پایین‌تر شرکت نمایند.

رشته های قرائت:

1. آزمون رشته‌های قرائت (تحقیق و ترتیل) از کل قرآن کریم و براساس مصحف خط عثمان طه (به روایت حفص از عاصم) و ترجمه استاد فولادوند می‌باشد.

نکات اختصاصی بخش معارف قرآنی

1. آزمون کتبی مرحله دانشگاهی در تاریخ دوشنبه 1398/12/05 و در ساعت پژوهش برگزار می گردد.

2. سؤالات به صورت تستی و تشریحی می باشد. تعداد سؤالات در بخش تستی 40 سؤال و در بخش تشریحی 5 سؤال خواهد بود. در بخش تستی به ازای هر سه پاسخ نادرست، یک پاسخ درست حذف خواهد شد.

3. اولویت در رتبه بندی با توجه به سؤالات تستی می باشد و در صورت تساوی امتیاز دو نفر یا بیشتر، آزمون سؤالات تشریحی ملاک بعدی خواهد بود.

نکات اختصاصی بخش های پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری

مهلت تحویل آثار در تمامی این بخش ها تا تاریخ 1399/03/15 می باشد.

جزئیات مربوط به این رشته ها متعاقباً اعلام می گردد.

مصاحبه با مدیرکل دانشجویی دانشگاه؛

اطلاعیه/ اعلام نتایج واگذاری اقامتگاه متأهلی

نتایج «اولویت‌های واگذاری اقامتگاه متاهلی» و «درخواست بازبینی امتیازات اولیه» اعلام شد.

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.