| ﺳﻪشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ الثلاثاء ۰۳ ربیع الأول ۱۴۴۲ Tuesday 20 October 2020
  • 1398/12/03 10:44

درمانگاه دانشگاه در اطلاعیه‌ای به توصیه‌هایی جهت پیشگیری از ویروس کرونا پرداخت.

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام،  درمانگاه دانشگاه در اطلاعیه‌ای به توصیه‌هایی جهت پیشگیری از ویروس کرونا پرداخت.

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولین دانشگاه صورت پذیرفت؛

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

سند اهداف تربیتی دانشجو با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام رونمایی شد.

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

مراسم رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو همزمان با تشکیل شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌گردد.

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها ـ تابستان 99

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها (تابستان 99) منتشر شد.

اطلاعیه / ضرورت تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا 15مهر

اطلاعیه‌ای درخصوص تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا تاریخ 15 مهر ماه منتشر شد.

رویداد دانشگاه من؛ فرصتی برای شناسایی مسائل و ایده‌ها برای ایام کرونایی دانشگاه

رویداد دانشگاه من با هدف شناسایی مسائل و ایده‌ها در ایام کرونایی دانشگاه همراه با جوایز ویژه برگزار می‌گردد.

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹ را اعلام کرد.