| چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۴ شوال ۱۴۴۱ Wednesday 27 May 2020
  • 1398/12/03 11:41

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، نوزدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی دانشجویان با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه تحقیقات دینی و قرآنی برگزار می‌گردد.

بر اساس این گزارش، نظر به ضرورت فرهنگ سازی دینی و مذهبی در دانشگاه‌ها و تقویت پژوهش‌های قرآن محور مبتنی بر روش‌های صحیح تحقیق در میان دانشجویان، نوزدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی دانشجویان به اهتمام اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فضای بخش دانشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه تحقیقات دینی و قرآنی برگزار می‌گردد.

لازم به ذکر است که در این دوره از جشنواره، دو بخش ویژه «نماز» و «امر به معروف و نهی از منکر» در نظر گرفته شده است که پایان‌نامه‌های مرتبط با موضوعات فوق به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار گرفته و جوایز ویژه‌ای نیز پیش‌بینی شده است.

مقتضی است پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا که طی یک سال گذشته دفاع شده‌اند، حداکثر تا تاریخ 1399/2/1 به دبیرخانه جشنواره مستقر در این اداره کل، در قالب فایل الکترونیکی ارسال گردد. بدیهی است به آثار ارسالی پس از تاریخ اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

اطلاعات تکمیلی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی farhangi.msrt.ir به اطلاع علاقمندان خواهد رسید.

نشانی الکترونیکی دبیرخانه: quranmsrt.ir@gmail.com

نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، شهرک قدس، خیابان خوردین، خیابان هرمزان، نبش پیروزان جنوبی، ساختمان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، طبقه 12، اداره کل فرهنگی و اجتماعی

شماره تماس جهت هماهنگی: 02182233245