| ﺳﻪشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ الثلاثاء ۰۳ ربیع الأول ۱۴۴۲ Tuesday 20 October 2020
  • 1398/12/03 11:41

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، نوزدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی دانشجویان با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه تحقیقات دینی و قرآنی برگزار می‌گردد.

بر اساس این گزارش، نظر به ضرورت فرهنگ سازی دینی و مذهبی در دانشگاه‌ها و تقویت پژوهش‌های قرآن محور مبتنی بر روش‌های صحیح تحقیق در میان دانشجویان، نوزدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی دانشجویان به اهتمام اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فضای بخش دانشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه تحقیقات دینی و قرآنی برگزار می‌گردد.

لازم به ذکر است که در این دوره از جشنواره، دو بخش ویژه «نماز» و «امر به معروف و نهی از منکر» در نظر گرفته شده است که پایان‌نامه‌های مرتبط با موضوعات فوق به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار گرفته و جوایز ویژه‌ای نیز پیش‌بینی شده است.

مقتضی است پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا که طی یک سال گذشته دفاع شده‌اند، حداکثر تا تاریخ 1399/2/1 به دبیرخانه جشنواره مستقر در این اداره کل، در قالب فایل الکترونیکی ارسال گردد. بدیهی است به آثار ارسالی پس از تاریخ اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

اطلاعات تکمیلی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی farhangi.msrt.ir به اطلاع علاقمندان خواهد رسید.

نشانی الکترونیکی دبیرخانه: quranmsrt.ir@gmail.com

نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، شهرک قدس، خیابان خوردین، خیابان هرمزان، نبش پیروزان جنوبی، ساختمان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، طبقه 12، اداره کل فرهنگی و اجتماعی

شماره تماس جهت هماهنگی: 02182233245

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولین دانشگاه صورت پذیرفت؛

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

سند اهداف تربیتی دانشجو با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام رونمایی شد.

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

مراسم رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو همزمان با تشکیل شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌گردد.

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها ـ تابستان 99

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها (تابستان 99) منتشر شد.

اطلاعیه / ضرورت تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا 15مهر

اطلاعیه‌ای درخصوص تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا تاریخ 15 مهر ماه منتشر شد.

رویداد دانشگاه من؛ فرصتی برای شناسایی مسائل و ایده‌ها برای ایام کرونایی دانشگاه

رویداد دانشگاه من با هدف شناسایی مسائل و ایده‌ها در ایام کرونایی دانشگاه همراه با جوایز ویژه برگزار می‌گردد.

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹ را اعلام کرد.