| چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۳۹۹ الأربعاء ۰۶ صفر ۱۴۴۲ Wednesday 23 September 2020
تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی
  • 1399/03/27 15:10
اداره امور فرهنگی منتشر کرد؛

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

مصاحبه با مدیرکل دانشجویی دانشگاه؛

اطلاعیه/ اعلام نتایج واگذاری اقامتگاه متأهلی

نتایج «اولویت‌های واگذاری اقامتگاه متاهلی» و «درخواست بازبینی امتیازات اولیه» اعلام شد.

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی شهریورماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.