| پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹ الخمیس ۱۸ ذو القعدة ۱۴۴۱ Thursday 09 July 2020
تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی
  • 1399/03/27 15:10
اداره امور فرهنگی منتشر کرد؛

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در راستای هدایت و حمایت از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد.

اعلام آمادگی اداره کل دانشجویی برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99

اداره کل دانشجویی با انتشار اطلاعیه‌ای، برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99 اعلام آمادگی کرد.

اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی درخصوص اسکان و اقامتگاه‌های دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی در اطلاعیه‌ای پیرو برخی اخبار نادرست، ضمن اجتناب از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای، و برخی بی‌انصافی‌ها به چند نکته مهم اشاره می‌کند.

اطلاعیه / زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99)

اطلاعیه زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99) منتشر شد.

آغاز ثبت‌نام دوره سه‌ماهه جدید اختصاص پارکینگ برای ساکنین اقامتگاه متأهلی / مهلت نام‌نویسی تا 27 خردادماه +شیوه‌نامه

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره امور فرهنگی و اداره راهنمایی و مشاوره

مراسم تکریم و معارفه مدیران اداره امور فرهنگی و اداره راهنمایی و مشاوره با حضور مسئولین معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.