| پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ الخمیس ۲۳ ذو الحجة ۱۴۴۱ Thursday 13 August 2020
  • 1399/04/21 09:32
به منظور کمک موثر در جهت رفع مشکلات رفاهی دانشجویان صورت گرفت؛

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، در جهت ترویج فرهنگ نیکوکاری و کمک مؤثر در رفع مشکلات رفاهی دانشجویان، "سامانه حامیان صندوق رفاه دانشجویان" به آدرس hami.swf.ir توسط صندوق رفاه دانشجویان راه‌اندازی شده است.

این سامانه زیرساختی فراهم نموده است تا دانشگاه‌ها بتوانند کمک‌های خرد افراد (اساتید، فارغ التحصیلان، دانشجویان،‌ کارمندان و ...) را با سازوکاری ساده و شفاف در جهت رفع مشکلات خود هدایت و جمع آوری نمایند.

از طرف دیگر برای جلب هر چه بیشتر اعتماد خیرین، اجازه رصد و نظارت بر چگونگی هزینه‌ها در این نرم افزار برای آنان پیش بینی شده است.

قابل ذکر است فرد نیکوکار می‌تواند با انتخاب گزینه کمک خاص در هر کدام از نشانه‌ها و انتخاب نام آن دانشگاه، خیر و خدمت خود را مستقیم به آن دانشگاه تقدیم نماید.

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد

احکام اساتید مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در راستای هدایت و حمایت از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی صادر شد.

اعلام آمادگی اداره کل دانشجویی برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99

اداره کل دانشجویی با انتشار اطلاعیه‌ای، برای ارائه خدمات اقامتگاهی در تابستان 99 اعلام آمادگی کرد.

تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

تقویم فرهنگی تیرماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی درخصوص اسکان و اقامتگاه‌های دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی در اطلاعیه‌ای پیرو برخی اخبار نادرست، ضمن اجتناب از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای، و برخی بی‌انصافی‌ها به چند نکته مهم اشاره می‌کند.

اطلاعیه / زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99)

اطلاعیه زمانبندی تخلیه و تحویل اتاق (تابستان99) منتشر شد.

آغاز ثبت‌نام دوره سه‌ماهه جدید اختصاص پارکینگ برای ساکنین اقامتگاه متأهلی / مهلت نام‌نویسی تا 27 خردادماه +شیوه‌نامه