| ﺳﻪشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ الثلاثاء ۰۳ ربیع الأول ۱۴۴۲ Tuesday 20 October 2020
  • 1399/04/28 14:34
اطلاعیه مهم گروه معارف اسلامی و دروس عمومی؛

به گزارش خبرنگار معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، گروه معارف اسلامی و دروس عمومی در مورد نحوه برگزاری دروس تربیت بدنی باقیمانده از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ اطلاعیه‌ای مهم منتشر کرد.

متن این اطلاعیه بدین شرح است:

باسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان محترمی که دروس تربیت بدنی۲ (شنا) و موضوعات انتخابی ورزش ۱ و ۲ را با جناب آقای دکتر پورنقی اخذ کرده‌اند.

با توجه به الزام برای تعیین تکلیف دروس تربیت بدنی تا پایان شهریور ۱۳۹۹، برنامه زمانی و  نحوه برگزاری کلاس‌های فوق‌الذکر به شرح ذیل خواهد بود.

الف- نحوه برگزاری:

به صورت ورزش در خانه و برخط به تعداد ۲۴ جلسه ۳۰ دقیقه ای از طریق سامانه ادوب کانکت به آدرس http://ec.isu.ac.ir/tbisu (نرم افزارهای مورد نیاز برای استفاده از سامانه از اینجا قابل دریافت بوده و همچنین در کانال تربیت بدنی در پیام رسان بله به آدرس  @tbisu قرار داده شده است) طبق جدول زمانبندی اعلام شده برای هر درس و رشته تحصیلی که در ادامه عنوان خواهد شد.

توجه: چنانچه بنا بر هر دلیلی شخصی نتواند به صورت برخط در کلاس‌ها شرکت کند، می بایست حرکات ورزشی تعیین شده در کلیپ‌های آماده شده برای این منظور (قابل دسترسی در @tbisu) را به تعداد ۲۴ جلسه ۳۰ دقیقه ای تا ۲۰ شهریور انجام دهد و اتمام انجام تکلیف را به نماینده کد یا آی دی @apournaghi در پیام رسان بله ارسال کند.

نکته بسیار مهم: برای انجام برنامه ریزی بهتر برای دروس، لازم است دانشجویان محترم نحوه مشارکتشان در کلاس (برخط یا استفاده از کلیپ) را تا ۳۱ تیر ماه با ارسال نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، کد دانشجویی و ‌قد و وزن به نماینده کد خود اعلام کنند. دانشجویانی که موضوعات انتخابی ورزش ۱ و ۲ را اخذ کرده اند می بایست مشخصات فوق را مستقیما به آی دی @apournaghi در بله بفرستند.

ب-  بازه زمان برگزاری کلاس ها:

از روز چهارشنبه مورخ ۱ مرداد تا ۳۱ شهریور برای درس تربیت بدنی ۲ و از روز پنج شنبه ۲ مرداد تا ۳۰ شهریور برای موضوعات انتخابی ورزش ۱ و ۲ هر کدام به تعداد ۲۴ جلسه (روزهای تعطیل رسمی کلاس برگزار نخواهد شد).

ج- برنامه هفتگی کلاس ها به تفکیک رشته تحصیلی:

تربیت بدنی ۲ (انتخابی شنا):

۱. دانشجویان الهیات معارف اسلامی و ارشاد و دانشجویان معارف اسلامی و حقوق روزهای زوج هر هفته از ساعت ۱۷ تا ۱۷:۳۰

۲. دانشجویان معارف اسلامی و اقتصاد و دانشجویان معارف اسلامی و علوم سیاسی روزهای زوج هر هفته از ساعت ۱۷:۴۵ تا ۱۸:۱۵

۳. دانشجویان معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات و دانشجویان معارف اسلامی و مدیریت روزهای زوج از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹

موضوعات انتخابی ورزش ۱ و ورزش ۲:

گروه اول: روزهای فرد از ساعت ۱۷ تا ۱۷:۳۰

گروه دوم: روزهای فرد از ساعت ۱۷:۴۵ تا ۱۸:۱۵

د- نحوه ارزیابی دروس:

به صورت برخط یا ارسال کلیپ از تست های مشخص شده خواهد بود، که متعاقباً اعلام خواهد شد.

توجه : در مورد نحوه برگزاری کلاس تربیت بدنی ۱ و ۲ استاد لک نیز به زودی اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

گروه معارف اسلامی و دروس عمومی

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولین دانشگاه صورت پذیرفت؛

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برای بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو در دانشگاه امام صادق علیه السلام

سند اهداف تربیتی دانشجو با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام رونمایی شد.

تقویم فرهنگی آبان‌ماه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به منظور بهره‌برداری افراد و تشکل‌های دانشجویی از سوی اداره امور فرهنگی منتشر شد.

مراسم رونمایی از سند اهداف تربیتی دانشجو همزمان با تشکیل شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌گردد.

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها ـ تابستان 99

گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی از اسکان تابستانی دانشجویان در اقامتگاه‌ها (تابستان 99) منتشر شد.

اطلاعیه / ضرورت تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا 15مهر

اطلاعیه‌ای درخصوص تخلیه اتاق‌های اقامتگاه مجردی تا تاریخ 15 مهر ماه منتشر شد.

رویداد دانشگاه من؛ فرصتی برای شناسایی مسائل و ایده‌ها برای ایام کرونایی دانشگاه

رویداد دانشگاه من با هدف شناسایی مسائل و ایده‌ها در ایام کرونایی دانشگاه همراه با جوایز ویژه برگزار می‌گردد.

اعلام فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹

وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای فهرست نهایی کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال ۹۹ را اعلام کرد.