| چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ الأربعاء ۲۴ جمادى الثانیة ۱۴۴۶ Wednesday 25 December 2024
نظرسنجی در خصوص کیفیت غذاها و عملکرد رستوران - 12 لغایت 24 بهمن 93
  • 1393/11/12 12:05
  • 470

نظرسنجی در خصوص کیفیت غذاها و عملکرد رستوران - 12 لغایت 24 بهمن 93

 

 

مشاهده مطلب
نظرات مخاطبان
  • سید مصطفی موسوی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۱۱:۴۲
    به نظر می آید کیفبت غذای دانشگاه ما نسبت به دانشگاه های دیگه به نسبت بهتره... ولی هنوز مشکلات مربوط به بهداشت و کیفیت تهیه غذا باقی هستند. در ترم پیش دو دفعه شنیدم چند نفر مسموم شده اند... بعضی از غذا ها مثل چلو کباب و شنیسل هم خیلی چربند... من خودم تو غذا یه دو بار آشغال فلزی یا پلاستیکی دیده ام. یکی از دوستان چند هفته پیش یک سوسک در سوپ پیدا کرد. در مجموع ار پیگیری معاونت دانشجویی در این امور سپاسگذارم
    0 + 0 -
  • علی دره شیری
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۱۲:۰۰
    سبزی های باقالا پلو بسیار درشت خرد میشود.
    0 + 0 -
  • سید حسین خاکسار
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۱۴:۵۰
    با سلام درمورد طبخ برخی از غذا اگر تجدید نظر شود می توان کیفیت بهتری ارائه شود قرمه سبزی : سبزی استفاده شده به احتمال زیاد شنبلیله ی زیادی دارد در ضمن سبزی از قبل سرخ می شود که بایستی هنگام پخت اضافه شود لوبیای این غذا هم باید لوبیای چیتی باشد اگر ادویه ای به آن اضافه می شود باید حذف شود چون بسیار بوی تندی دارد فسنجان: فسنجان به رب انار احتیاج دارد نه هر آنچه که شبیه آن باشد خصوصا رب گوجه!!! کتلت: باید زمانی که در روغن سرخ مشود در آبکش به صورت جداجدا( نه بر روی هم) ریخته شود تا روغن اضافی آن گرفته شود بادمجان : بایستی در آب نمک قرار داده شود تا روغن زیادی به خود جذب نکند یا بعد از سرخ شدن همانند کتلت در آبکش ریخته شود تا روغن اضافی آن گرفته شود همچنین بخار پز کردن بادمجان قبل از سرخ کردن مانع جذب زیاد روغن به آن می شود الویه: باید مرغ قبل از میکس شدن با پیاز و زردچوبه به خوبی آب پز شود تا بوی بد آن گرفته شود آش: از اضافه کردن کشک بسیار به آش خود داری شود در ضمن سرو سکنجبین به عنوان مصلح این غذا بسیار مفید است دوغ: سعی شود نمک کمتری در آن ریخته شود و همچنین نعنا و ادویه از شب قبل با ماست مورد استفاده مخلوط شود همچنین می توان از روش سنتی تهیه دوغ از شیر نیز استفاده کرد( کفیر) پوره گوشت: بایستی گوشت به خوبی سرخ شود و رب گوجه آن هم باید سرخ شود سپس به مقدار لازم ( نه بیش از اندازه ) به آن آب اضافه شود تا بعد از سرو آب نیندازد. استفاده از پودر سیر در هنگام تفت گوشت بسیار خوب است. پوره سیب زمینی : به هیچ وجه به خوبی سرخ نمی شود . باید ابتدا پیاز را با زرد چوبه سرخ کنید و سپس سیب زمینی آب پز را به آن اضافه کنید . مقداری ادویه هم لازم است. فلفل دلمه ای: طعم مرغ را بهتر می کند البته باید توجه شود که از فلفل های سه پر(نر) به جای چهار پر(ماده) استفاده شود در غیر اینصورت فلفل های ماده در غذا بسیار تلخ می شوند. ادویه جات: ادویه جات باید به مقدار کم و تازه به تازه در دسترس قرار گیرند ،ادویه ای مانند پودر موسیر یا فلفل سیاه علاوه بر اینکه باید از مواد تمیز تهیه شوند در مجاورت هوا بد بو و بد طعم می شوند. با تشکر
    0 + 0 -
  • سیدحامد نبوی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۱۵:۱۲
    سلام، در آش شله قلم کار و آش رشته بنده به همراه هم اتاقی هایم که حداقل 4 نفر بودیم و حاضریم شهادت دهیم، یک بار کش پول، یک بار صدف و بار دیگر سنگ بزرگ(بزرگتر دندان انسان!) یافته ایم! و همین ترم هم اتفاق افتاده است سیدحامد نبوی/8931224 اتاق 616
    0 + 0 -
  • دانشجو
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۱۶:۳۸
    این نظرسنجى خیلی خوبه اما نکته مهم اینه که مثلا سالاد اولویه کیفیتش ظهر و شب خیلى با هم متفاوته و ناهار دوم خوبه اما شام نه یا بعضى غذاها اصلا از ابتداى سال تا حالا داده نشدند اما بعضى غذاها خصوصا شام ها که کیفیت کمى هم دارند خیلى تکرارى اند. با تشکر
    1 + 0 -
  • مصطفی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۱۷:۲۳
    سلام در این فرم نظرسنجی معلوم نیست نظرسنجی درباره کیفیت این غذاها می‌باشد یا اینکه می‌پرسید چقدر مایلیم این غذاها ارائه شود. همچنین بهتر بود تعدادی سئوال کیفی هم می‌گذاشتید تا بتوانیم نظراتمان را منتقل کنیم. مثلا شام‌های اول عمدتا سالم نیستند از طرفی شام‌های دوم عمدتا سیرکننده نیستند و ارزش غذایی کمی دارند. پیشنهاد بنده اینست که شام‌های دوم را غنی‌تر کنید. مثلا به همراه پنیر، مقداری مغز گردو و خرما هم بدهید که یک وعده کامل شود. با تشکر
    2 + 1 -
  • رشیدی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۲۱:۰۳
    عاجزانه از شمت تقاضا می کنم که وعده قرمه سبزب را حدف کنید و الا من روز قیامت حتما جلوی شما را خواهم گرفت.
    0 + 2 -
  • آرش
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۲۱:۱۰
    با سلام و عرض خسته نباشید. یکی از سوالاتی که داشتم این بود که چرا کتلت وقتی به عنوان ناهار دوم داده می شود بسیار با کیفیت تر از شام است؟ و این که کیفیت آش داشنگاه کاهش پیدا کرده است.
    2 + 0 -
  • محمد هادی عابدی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۲ - ۲۲:۳۴
    کیفیت غذا رو بهتر کنید نه نوع غذا در واقع با این مواد اولیه خوب میشه کیفیت غذا ها رو بالاتر برد الان غذای ما عین غذای دانشگاه های دیگس .
    0 + 0 -
  • حمیدرضا برزگرزاده
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ - ۱۳:۴۵
    مهم نیست کیفیت غذا چه جوری باشه لطف کنید نحوه ی دریافت پول برای شارژ را به صورت حضوری هم قرار دهید و این که امکان رزرو غذا را هم تا 24 ساعت قبل کاهش دهید .
    20 + 0 -
  • محمد مهدی بیگدلی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ - ۱۸:۴۶
    اگر مواد غذایی را به طرز بهتری استفاده کننند . بهتر استو اتظار ما فقط غذای سالم است. و اگر بهداشت را رعایت کنند خوب است چرا که بنده شاهد موارد عدم رعایت بهداشت در غذاها بوده ام
    0 + 0 -
  • احسان ملانوری
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۶ - ۱۷:۳۳
    سلام جان هر کی دوست دارین نعمت خدا رو اسراف نکنید بدید خود بچه ها بهتر درست میکنن انصافا دارین مواد اولیه رو اسراف میکنین
    0 + 0 -
  • محمد حسین طاهریان
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۸ - ۱۷:۲۶
    لطفا تنوع غذا را بیشتر کنید.
    0 + 0 -
  • کارمند
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۳ - ۰۹:۵۴
    چنانچه کیفیت غذا را بالا ببرند بجای کمیت خیلی بهتر است. مثلاً روزهای جوجه کباب تمامی سطل های پسماند غذا خالی هستند ولی همان مرغ را که زرشک پلویش می کنند بسیار دور ریز دارد. آیا واقعاً در فسنجان گردو ریخته می شود؟ واقعاً استامبولی پلو را اینطوری می پزند یا به آشپز محترم بگوئید برود یاد بگیرد که استامبولی درست کردن را یاد بگیرد، این غذا گزارش هفتگی است.
    0 + 0 -
  • سیدمحمدعلی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۴ - ۱۷:۲۲
    بسمه تعالی سلام علیکم باتشکر از زحمات دست اندر کاران غذای دانشگاه. چند نکته: اولا:لطفا حتما وعده ی غذایی صبحانه هم داده شود در دانشگاه. ثانیا:ساعت کاری سلف در شام افزایش داده شود که دانشجویانی که تا8شب کلاس دارند به غذا برسند. ثالثا: به همه ی دانشجویان یک اندازه غذا داداه می شود واین درست نیست، اشتها و شرایط جسمی افراد تفاوت دارد. رابعا:لطفااز برنج ایرانی استفاده کنید. خامسا:لطفا به جای نان لواش از نان مفید دیگری استفاده شود. سادسا: لطفا ظروف و لیوان های سلف به شیشه ای تغیییرداداه ش.د. متشکر
    0 + 0 -
  • حسین
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۴ - ۱۷:۴۷
    آشپز میتونه از موادغذایی متوسط هم با کیفیت ترین غذا رو درست کنه، ولی متاسفانه کیفیت بیشتر غذاها بسیار پایین است. لطفا پیگیری کنید!
    0 + 0 -
  • رضا
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۰
    سلام یک نکته بسیار مهم اینه که متاسفانه تمام غذا های دانشگاه شور هست. از خورشت و برنج و کباب گرفته تا دوغ و ظاهرا دانشجویان و اساتید و کارکنان آشپزخانه اینقدر این غذاها را خورده اند که عادت کرده اند و متوجه شوری آن نمی شوند. اگر این روال ادامه پیدا کند قطعا بیماری هایی مثل فشارخون ما رو تهدید می کند.
    0 + 0 -
  • مجیدی
    پاسخ ۱۳۹۳/۱۲/۰۵ - ۰۸:۴۱
    سلام پس چرا نتایج رو منتشر نمی کنید؟؟؟
    0 + 0 -
نظر شما
  • 18
  • 0
  • 1
اطلاعیه / حضور و فعالیت در دانشگاه منوط به واکسیناسیون

اطلاعیه / حضور و فعالیت در دانشگاه منوط به واکسیناسیون

اطلاعیه / حضور دانشجویان منوط به ارائه کارت واکسن

اطلاعیه / حضور دانشجویان منوط به ارائه کارت واکسن

فراخوان کارگروه کاریابی دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

به منظور اعلام فرصت‌های شغلی؛

فراخوان کارگروه کاریابی دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

توصیه‌های پیشگیری از ویروس کرونا

اطلاعیه درمانگاه دانشگاه؛

توصیه‌های پیشگیری از ویروس کرونا

اطلاعیه / عدم تعطیلی اقامتگاه‌های دانشجویی در بین دو ترم تحصیلی

اطلاعیه / عدم تعطیلی اقامتگاه‌های دانشجویی در بین دو ترم تحصیلی

اداره امور دانشجویی با صدور اطلاعیه‌ای از باز بودن اقامتگاه‌های دانشجویی شماره ۱و۲ در بازه میانی دو ترم تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خبر داد.

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با مدیرکل روابط عمومی

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با مدیرکل روابط عمومی

نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با جناب آقای حجت‌الاسلام کاظمی، مدیرکل روابط عمومی، برگزار شد.

اطلاعیه / آغاز فرایند ثبت اعضای اتاق دانشجویان ورودی۱۴۰۱

اطلاعیه / آغاز فرایند ثبت اعضای اتاق دانشجویان ورودی۱۴۰۱

اداره امور دانشجویی با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز فرایند ثبت اعضای اتاق دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ خبر داد.

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با معاون پژوهش و فناوری اطلاعات

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با معاون پژوهش و فناوری اطلاعات

نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با جناب آقای دکتر امامی، معاون پژوهش و فناوری اطلاعات، برگزار شد.

تمدید مرحله نخست ثبت‌نام اسکان دانشجویان ورودی۱۴۰۱ مقطع کارشناسی تا ساعت۲۴ روز جمعه ۱۶دی

تمدید مرحله نخست ثبت‌نام اسکان دانشجویان ورودی۱۴۰۱ مقطع کارشناسی تا ساعت۲۴ روز جمعه ۱۶دی

اداره امور دانشجویی در اطلاعیه‌ای از تمدید مرحله نخست ثبت‌نام اسکان دانشجویان ورودی۱۴۰۱ مقطع کارشناسی خبر داد.

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی

نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با دکتر غلامرضا گودرزی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، برگزار شد.

اطلاعیه مرحله نخست اسکان دانشجویان ورودی۱۴۰۱ مقطع کارشناسی / شروع ثبت‌نام از ساعت ۱۲ امروز

اطلاعیه مرحله نخست اسکان دانشجویان ورودی۱۴۰۱ مقطع کارشناسی / شروع ثبت‌نام از ساعت ۱۲ امروز

اداره امور دانشجویی اطلاعیه مرحله نخست ثبت‌نام اسکان دانشجویان ورودی۱۴۰۱ مقطع کارشناسی را منتشر کرد.

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با معاون دانشجویی و فرهنگی

گزارشی از نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با معاون دانشجویی و فرهنگی

نشست پرسش و پاسخ صمیمانه دانشجویان با دکتر سیدجواد حسینی، معاون دانشجویی و فرهنگی، برگزار شد.

با اهدای خون در دانشگاه امام صادق(ع) اهدای زندگی می‌شود

با اهدای خون در دانشگاه امام صادق(ع) اهدای زندگی می‌شود

اداره امور دانشجویی از اهدای خون در درمانگاه دانشگاه امام صادق علیه‌السلام خبر داد.

اعلام برنامه زمانبندی مجموعه استخر شهید شرف زاده برای نیمه دوم سال ۱۴۰۱

اعلام برنامه زمانبندی مجموعه استخر شهید شرف زاده برای نیمه دوم سال ۱۴۰۱

برنامه زمانبندی مجموعه استخر شهید شرف زاده برای نیمه دوم سال ۱۴۰۱ اعلام شد.

فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ در بخش نخبگان/مهلت یک ماهه ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد

فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ در بخش نخبگان/مهلت یک ماهه ثبت نام به هیچ وجه تمدید نخواهد شد

بنیاد فرهنگی البرز در تقارن با شصت و یکمین سال تاسیس خود، فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ را در بخش نخبگان با هدف تقدیر از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و طلاب برتر سراسر کشور منتشر کرد.

دومین دوره مناظرات دانشجویی انجمن‌های علمی‌دانشجویی برگزار می‌شود +آئین‌نامه‌اجرایی

دومین دوره مناظرات دانشجویی انجمن‌های علمی‌دانشجویی برگزار می‌شود +آئین‌نامه‌اجرایی

دومین دوره مناظرات دانشجویی انجمن های علمی دانشجویی معارف اسلامی و الهیات، اقتصاد، سیاسی، مدیریت و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار می‌شود.

تمدید مهلت ثبت‌نام دومین جشنواره دانشجوی نمونه بین‌المللی

تمدید مهلت ثبت‌نام دومین جشنواره دانشجوی نمونه بین‌المللی

مهلت ثبت‌نام در دومین جشنواره دانشجوی نمونه بین‌الملل تا ۱۸ آبان ماه تمدید شد.

چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

فراخوان چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط دبیرخانه این‌ رویداد منتشر شد.

تغییر عنوان دانشگاه امام صادق علیه السلام از غیرانتفاعی به روزانه غیردولتی

تغییر عنوان دانشگاه امام صادق علیه السلام از غیرانتفاعی به روزانه غیردولتی

عنوان دانشگاه امام صادق علیه السلام از غیرانتفاعی به روزانه غیردولتی تغییر یافت.

نشست علمی دانشگاه و تجربه امر سیاسی «چگونه دانشجویان در سال‌های منتهی به انقلاب، سیاسی شدند؟»

نشست علمی دانشگاه و تجربه امر سیاسی «چگونه دانشجویان در سال‌های منتهی به انقلاب، سیاسی شدند؟»

نشست علمی دانشگاه و تجربه امر سیاسی «چگونه دانشجویان در سال‌های منتهی به انقلاب، سیاسی شدند؟» با سخنرانی دکتر عباس خورشیدنام برگزار می‌شود.

برگزاری جلسه استادان راهنما با مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

برگزاری جلسه استادان راهنما با مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

دیروز دوشنبه، ۲۳ اسفندماه، جلسه استادان راهنما و معاونین دانشجویی و فرهنگی دانشکده‌ها با حضور قائم مقام فرهنگی و مسئولان مرکز مشاوره به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید.

بازدید ریاست محترم دانشگاه از اداره تغذیه به منظور بررسی مشکلات و موارد موجود

بازدید ریاست محترم دانشگاه از اداره تغذیه به منظور بررسی مشکلات و موارد موجود

صبح امروز (۱۴۰۰/۱۲/۲۱) ریاست محترم دانشگاه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سعدی با حضور در سالن غذاخوری دانشگاه با همکاران اداره تغذیه دیدار و گفتگو کردند و به بررسی مشکلات و موارد موجود در این اداره پرداختند.

در محفلی صمیمی از کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی تقدیر شد

در محفلی صمیمی از کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی تقدیر شد

روز چهارشنبه ۱۸ اسفند به مناسبت روزهای پایانی سال کاری ۱۴۰۰، از کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امام صادق(ع) تقدیر به عمل آمد.

تقدیر از استاد لک، جانباز شیمایی دفاع مقدس

تقدیر از استاد لک، جانباز شیمایی دفاع مقدس

مدیر و جمعی از همکاران تربیت بدنی به مناسبت میلاد حضرت عباس(ع) و روز جانباز با حضور در منزل استاد لک، جانباز شیمایی دفاع مقدس، از ایشان تقدیر کردند.